Meek dhe Drizy kanë ardhur më të fortë dhe më të frikshëm.

Me konlifktin e tyre tashmë pjesë e të kaluarës, Meek dhe Drake kanë bashkuar forcat në videoklipin “Going Bad”.

I xhiruar në Los Angeles muaj më parë, klipi në regji të Kid Art i shfaq dy reperët në formë me një grup reperëzh tjetër si Nipsey Hussle, T.I., Sëizz Betaz, Mustard, Jas Prince, Shy Glizzy etj.

kënga është pjesë e albumit “Championships” që aktualisht gjendet në vendin e 15-të në Billboard Hot 100.

Bashkëupnimi erdhi pas një konflikti të shuar mes dyshes.