Arnold Schwarzenegger e di mënyrën më të mirë për ta nisur ditën. Aktori tha se ai “nuk mendon” kur zgjohet dhe shkon për një stërvitje herët në vend të kësaj derisa ishte duke folur për rutinën e tij të mëngjesit.

Duke folur në një panel të enjten, Schwarzenegger tha: “Ndihem mirë në mëngjes. Ngrihem dhe ushqej kafshët e mia, Lulu dhe Whisky, dhe derrin tim të vogël, Chanel. Unë ushqej qentë, pastaj shkoj në palestër.”

Ish-kampioni i bodybuilding-ut e përshkroi palestrën në mëngjes si “si një film bardh e zi” dhe tha se udhëtimi për në shtëpi më pas “bëhet një film me ngjyra”, shkruan People.