Morena Taraku ka ndarë me ndjekësit një fotografi në Instagram, në të cilën shfaq shtëpinë e saj.

Këngëtarja tregoi një kënd të shtëpisë nga jashtë, pishinën që gjendej pranë saj dhe veturën në kopshtin e shtëpisë.

“Shtëpi e ëmbla shtëpi”, ka qenë mbishkrimi që ajo ia ka lënë fotos.