Njëzetë e gjashtë vjeçarja, banore e një fshati nga rrethi i Tetovës, dje mbrëma (24-dhjetor)

ka denoncuar dhunë familjare, të cilën e ka kryer bashkëshorti i saj I.I. 28 vjeçë, i cili një kohë të gjatë e ka malltretuar psiqikisht dhe fizikisht, ku edhe e ka detyruar të kryej marrëdhënie me persona tjerë, nga vende të ndryshme të rajonit të Pollogut.

Menjëherë pas denoncimit, 28-vjeçari është privuar nga liria, dhe është mbajtur për procedurë të mëtutjeshme.