Nga liria dje është pirvuar S.S. (33) nga Shkupi për shkak se gjatë bastisjes në shtëpinë e tij, e kryer me urdhër gjyqësor, në rajonin e komunës Aerodrom, nga ana e nëpunësve policorë të Njësitit për Tregti të Palejuar pranë SPB Ohër dhe të Stacionit Policor Aerdrom është gjetur dhe sekuestruar marihuanë. Nga MPB-ja kumtuan se pas dokumentimit të plotë të rastit kundër tij do të parashtrohet kallëzim përkatës.