Dashuria është një prej emocioneve më të mira që mund ta përjetojë dikush dhe është diçka që thuajse çdo person e kërkon.

Por, çfarë nëse e keni gjetur dikë dhe nuk jeni të sigurt nëse edhe ai po ju dashuron?

Më poshtë i keni disa prej shenjave që tregojnë se ai është çmendurisht i dashuruar në ju.

Nuk përpiqet t’ju manipulojë

Kur dikush vërtet ju dashuron, nuk luan lojëra dhe nuk provon t’ju manipulojë. Nëse ndiheni sikurse jeni duke u manipuluar, atëherë keni parasysh se kjo nuk është e shëndetshme për lidhjen.

Gjithmonë mundet t’jua rritë disponimin

Ka diçka rreth atij – gjithmonë mund t’ju gëzojë edhe kur nuk keni fare disponim!

Ai beson se mund të bëni gjithçka vetë

Ai e din se jeni e aftë dhe se nuk ka nevojë t’jua mbajë dorën përgjatë çdo detyre të vogël në jetë. Ai mendon se mund t’i ballafaqoni të gjitha problemet që i keni, por prapëseprapë ju qëndron afër kur keni nevojë.

Ndoshta nuk kupton, por përpiqet të mësojë

Nëse ndonjëherë nuk ju kupton por bën përpjekje të mësojë, atëherë kjo është shenjë e dashurisë të vërtetë.

Ai është shoku juaj i ngushtë!

Nëse keni fatin që të jeni në lidhje me dikë që e konsideroni shok të ngushtë, atëherë ruajeni këtë lidhje!