Seancat seksuale për shumicën e çifteve zgjasin 19 minuta. Nga këto, dhjetë minuta janë puthjet dhe ledhatimet përpara depërtimit.

Kështu thuhet në një sondazh. Gjysma e të pyeturve thonë se seksi zgjat mjaftueshëm. 23 përqind e meshkujve thonë se mbaron shumë shpejt.

Vetëm 15 përqind e femrave thonë se do preferonin që seksi të zgjaste më shumë.

Presioni i kohës nënkupton se çiftet bëjnë një “të shpejtë” një herë në pesë raste kur bëjnë seks.

Studimi zbuloi se 89 përqind e çifteve ia kanë dalë të kalojnë në orgazëm njëkohësisht.

40 përqind thonë se gjysmën e rasteve kur bëjnë seks, kalojnë në orgazëm së bashku.

Sondazhi u krye nga Lovehoney në Britani me pjesëmarrjen e 4400 personave.