Sektori për krim kompjuterik dhe forenzikë digjitale pranë Ministrisë së Punëve të Brendshme ngriti kallëzim në Prokurorinë Publike Shkup kundër 46 vjeçarit nga Shkupi, i cili dyshohet për veprën penale ‘Kërcënim të sigurisë’.

SIç njoftojnë nga MPB, 46 vjeçari duke përdorur rrjetin social ‘Facebook’ më 23 dhe 24 korrik ka publikuar përmbajtje kërcënuese,

“Sektori për krim kompjuterik dhe forenzikë digjitale pranë MPB vepron në dhjetëra raste të ngjashme, dhe që në ditët e ardhshme do të ngriten kallëzime penale”, njoftojnë nga MPB.