Komuna e Qendrës sot në parkun e Frankofonisë organizon manifestim muzikor për mbledhjen e mjeteve për trajtimin e 12-vjeçares Kara Selovska, e cila po trajtohet në Barcelonë.

Ngjarja organizohet nga të tetë shkollat ​​fillore në zonën e Komunës Qendër dhe me mbështetjen e Komunës Qendër, Kara është nxënëse në OOU “Johan Heinrich Pestalozzi” në Komunën Qendër. komplikime të rënda, ajo aktualisht ndodhet në spital në klinikën në Barcelonë për shkak të diagnozës së sëmundjes së saj.

Ky është aksioni i dytë i organizuar nga Komuna Qendër për mbledhjen e mjeteve për trajtim. Paraprakisht, pensionistët e Qendrës kanë organizuar një ankand të pikturave përmes të cilit kanë mbledhur donacione për Kara, njofton Komuna.