Në tragjedinë që ndodhi sot në Çair jetën kanë humbur dy vëllezërit të cilët jetonin në Vizbeg të Shkupit. Bëhet fjalë për Mensur Mustafën dhe Abdulkerim Mustafën të cilët janë me prejardhje nga Koliçani i Epërm, Sipas MPB, viktimat janë të moshës 26 dhe 28 vjeçare. Abdulkerim Mustafa ishte arkitekt me profesion.