Rezultatet e dala flasin se kandidatja për president, Gordana Siljanovska ka fituar shumicën e votave në diasporë. Nga votat e numëruara Siljanovska ka marrë 408 vota, pas saj radhitet Stevo Pendarovski me 354 vota dhe i treti Blerim Reka me 48 vota.