Lideri i VMRO DPMNE-së, Hristijan Mickoski ka votuar në Komunën e Karposhit. Ai pas votimit u shpreh i bindur se partia e tij do të fitoj zgjedhjet parlamentare dhe do t’i vijë fundi pushtetit të LSDM-së.

“Ajo që ndodhi ditëve paraqesin parregullësi serioze, kështu që do të mbetet do të mbetet shenjë e të gjithë këtij procesi zgjedhor, por kjo do të jetë gjëja e fundit e pushtetit të LSDM-së të udhëhequr nga Zoran Zaev që është në largim. Ajo që dua t’i porosis qytetarët është që tentimet e dëshpëruara për të manipuluar me qytetarët do të jenë të pamundura”, tha Mickovski