Dje rreth orës 14:50 në rrugën rajonale Shkup-Makedonski Brod, në vendin e quajtur “Babin Doll”, makina e tipit “Mitsubishi” me targa të Shkupit, i drejtuar nga G.V. (47) nga Makedonski Brod ka përplasur një çiklist S.P. (65) nga Makedonski Brodi. Pas aksidentit, çiklisti ishte transferuar në një Institucionin Shëndetësor në Makedonski Brod, ku edhe u konstatua vdekja e tij nga plagët e marra. Policia dhe Prokuroria Publike kanë kryer hetimet në vendngjarje.