Në territorin e vendit gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 623 gjoba për mosmbajtjen e maskës.

“Gjatë ditës së kaluar (18/19.09.2020) në tërë territorin e Republikës Maqedonia së Veriut, lidhur me masën për mosmbajtjen e maskës mbrojtëse, janë regjistruar 623 vepra penale”, thonë nga MPB.

Ministria e Punëve të Brendshme u bën apel të gjithë qytetarëve që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim mbrojtje nga virusi korona.