Irena Buhova, drejtoresha e Inspektoratit Shtetëror Shëndetësor dhe Sanitar në konferencën e sotme për shtyp deklaroi se vetëm një person ka qenë në kontakt me Ministrin e MPB-së Oliver Spasovskin.

“Është dhënë një vendim vetëm për një person në bazë të kontaktit pas zbatimit të anketës epidemiologjike, gjegjësisht për rrezikshmëri të lartë”, tha Buhoava.

Spasovski dje informoi se ka dal pozitiv për COVID-19 dhe se është në vetizolim, me çka janë kryer edhe anketa epidemiologjike në Qeveri dhe LSDM.