Fejzi Aziri, i cili u dënua sot me 15 vjet burg në rastin “Monstra” për vrasjen e pesëfishtë te Liqeni i Smillkovcës në 2012, u bëri thirrje prokurorëve publikë Ljubomir Joveski dhe Vilma Ruskoska ta vizitojnë atë në qelinë e tij në paraburgim në Shuto Orizare.

“Le të vijnë t’u jap dëshmi me emrin dhe mbiemrin e tyre. Nëse ata nuk më vizitojnë ose më thërrasin brenda dhjetë ditësh, unë do t’i paraqes provat para publikut dhe ambasadave të huaja për të përcaktuar saktësisht se kush është ekzekutuesi dhe porositësi”, tha Aziri.

Përveç Fejzi Azirit, Halil Demiri dhe vëllezërit Agim dhe Afrim Ismailoviq u dënuan sot me burgim të përjetshëm për terrorizëm në vendimin e sotëm të shkallës së parë nga Gjykata Penale për rastin “Monstra”.