Prioritet i LSDM-së, Zoran Zaevit dhe Venko FIlipçes janë interesa personale të biznesit, e jo mirëqenia e qytetarëve.

LSDM-ja, Zoran Zaevi dhe Venko Filipçe vazhdojnë t’i gënjejë dhe t’i manipulojnë qytetarët në periudhën parazgjedhore.

Nuk ka as gjurmë as zë nga Qendra klinike e cila tani pothuajse është dashur të jetë gati. Qendra klinike e cila falë LSDM-së, Zaevit dhe Filipçes do të kushtojë 3 herë më shumë nga planifikimi paraprak.

Qytetarët ende presin që Zaevi t’ia shesë atë M-së dhe të blejë automjete të ambulancës, siç ka premtuar.

Shëndetësia në Republikën e Maqedonisë është në fund.

Zaevi dhe Filipçe nuk kanë bërë asgjë për përmirësimin e mbrojtjes shëndetësore të qytetarëve dhe përmirësimin e shërbimeve shëndetësore. Por, prandaj mirë janë kujdesur për interesat e tyre të biznesit dhe pasurimin personal me tenderë të montuar kriminel me shuma milionëshe.

Të gjitha projektet e LSDM-së, Zaevit dhe Filipçes po dështojnë. Prandaj më 12 prill vijon ripërtëritja e Maqedonisë.

LSDM-ja, Zaevi dhe Filipçe janë fajtorë për humbjet, mashtrimet dhe krimet. Më 12 prill vijon përgjegjësi. Zaev asnjëherë më.

Qendra për komunikime e VMRO-DPMNE-së