Në fjalët përfundimtare, prokurorja Fatime Fetai ka tërhequr akuzën kundër Daniella Rangellova-ish deputete e VMRO-DPMNE-së për rastin “Dhuna në Qendër”. Përveç për Rangellovën, padia u tërhoq edhe për dy persona të tjerë.

Si të akuzuar mbeten, i arratisuri Nikolla Gruevski, Mila Janakievski si dhe Aleksandar Trajklovski i cili e vizitoi Gruevskin në Hungari nën arsyetimin se ka qëndruar në Hungari për shërim. Gjykimi për këtë rast zgjat tre vjet ndërsa dy herë filloi nga fillimi.