Një dridhje u ndie në Maqedoni sonte, megjithëse epiqendrën e tij ishte në Shqipërinë fqinje.

Një tërmet me madhësi 4 të shkallës Rihter tronditi Shqipërinë.

Tërmeti ishte në një thellësi prej 2 km dhe epiqendra ishte 6 km nga Lushnja dhe 30 km nga qyteti i Elbasanit.

Gjatë ditës kishte disa dridhje në Shqipëri.