Dje, policia gjobiti 872 shoferë të cilët kanë vozitur me shpejtësi më të madhe se që është e lejuar, thonë nga Ministria e Brendshme.

Gjatë ditës së djeshme (21.02.2021) Njësia Mobile e Sigurisë së Trafikut Rrugor zhvilloi një kontroll të intensifikuar të veprimit për të gjobitur automjetet që lëvizin më shpejt se sa lejohet në territorin e të gjithë vendit, me çka janë gjobitur 872 shoferë.

“Kontrollet e intensifikuara do të vazhdojnë në ditët në vijim. Apelojmë tek të gjithë pjesëmarrësit në trafik që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e trafikut dhe së bashku të kontribuojnë në rrugë më të sigurta”, thonë nga Ministria e Brendshme.