Loredana në konferencën në Prishtinë ka treguar se ajo ka ardhë për punë në Kosovë.

Reperja zbuloi se ajo do të xhirojë një videoklip pikërisht në Kosovë dhe kjo është arsyeja pse ajo dhe Mozzik gjenden pikërisht gjatë këtyre ditëve në Kosovë, përcjell Gazeta Express.

Ajo do të xhirojë videoklipin në një lokacion në Pirhsitnë, saktësisht në aeroportin e vjetër ku tash bëhen gara me vetura.

Loredana është shprehur se ky skandal nuk është aq i madh sa është thënë dhe se ajo nuk ka pasur asnjë problem as nevojë të anulojnë planet e saj për realizimin e videoklipit, të cilat i ka bërë më herët, para se të merrej në pyetje nga policia zvicerane.