Në Shkollën fillore “Bratstvo Edinsto” në Ohër sot do të shënohet Dita Ndërkombëtare e Bletëve.

Në shënimin e Ditës Ndërkombëtare të Bletëve do të marrin pjesë dhe fjalim do të kenë ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Lupço Nikollovski dhe ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ushqimit e Republikës së Sllovenisë, Aleksandra Pivec.