Joey Morris thotë se është në një lidhje me robotin që nga dhjetori i vitit 2017.

Në fakt, gjatë 10 viteve të fundit, Morris ka pasur disa partnerë të çuditshëm, përfshirë një llambë dhe një kamion.

Megjithatë, tani 29-vjeçari është në një marrëdhënie serioze me robotin dhe po planifikon së shpejti martesën me të.