e Shtunë, 25 Mars 2017 | Lajme: 0
leo_red_transperentbg
Horoskop javore për: 20.03.2017 - 26.03.2017 Share

Luani 23.7. – 22.8.

Dita e hënë nuk do jete shume e mire për ata qe janë ne një lidhje, por me vone gjerat kane për te ndryshuar. Do jeni me te logjikshëm dhe do i kuptoni gabimet qe keni bere. Beqaret duhet te jene plotësisht te bindur kur te hedhin hapa sepse nëse gabojnë kane për te vuajtur tej mase. Ne planin financiar do jete Plutoni ai qe do iu japë mbështetjen me te madhe. Do i rregulloni një e nga një te gjitha problemet qe keni pasur dhe do jeni te qete. Edhe borxhet do arrini t’i shlyeni. Shëndeti nuk do jete gjithë kohës i mire, por për fat nuk do keni probleme serioze. Mire është te mos e teproni me medikamentet. Ne pune ka mundësi t’iu ofrohet një post i ri, i cili mund t’iu beje edhe me te famshëm. Marrëdhënia me familjaret do jete e begate.