Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Ohër, ku nga të shtënat me armë zjarri janë plagosur babë e bir, ngjarja ka ndodhur në një dasmë të organizuar në një oborr shtëpie në rrugën “Petrino” në Ohër.

Mësohet se nga të shtënat me armë nga një 60-vjeçar, janë plagosur babë e bir, I.S, 39 vjeç dhe fëmija i tij i mitur. Të plagosur janë dërguar në Spitalin e Përgjithshëm në Ohër, ku është kryer ndërhyrje mjekësore.