Një 32-vjeçar shqiptar është gjetur i vdekur në Liqenin e Likovës. Bëhet fjalë për Fazli Ramadanin. Lajmi u bë i ditur nga Shoqata e Kosovës për Kërkim dhe Shpëtim.

Në Njoftim thuhet se gjetja e tij u bë e mundur falë bashkëpunimit me qytetarët e Nikustakut, policisë dhe ushtrisë së Maqedonisë.

“Ngushëllime familjes dhe miqëve të familjes Ramadani. Falemnderit për mbështetjen nga bashkëfshatarët në këtë mision”, thuhet në njoftim.