Benzina do të jetë më e lirë për tre denarë, ndërsa dizeli për 2.5 denarë për litër, vendosi sot Komisioni Rregullator për Energjetikë.

Çmimi i ri për EUROSUPER BS-95 do të jetë 64 denarë dhe për EUROSUPER BS-98 do të jetë 66 denarë.

Një litër EURODIESEL (DEV) do të shitet për 56 denarë, ndërsa vaji ekstra i lehtë shtëpiak (EL-1) do të shitet për 45 denarë.