Shumë gjëra mund të ndryshojnë për 10 vite. Jo vetëm gjërat, por edhe dëshirat, personalitet dhe librat e lexuar. Por më e rëndësishmja është ndryshimi te vetja. Tani ju jeni një personalitet i ri pas përvojave 10 vjeçare.

Çdo libër është tregim tregim në vete. Secili prej nesh është libër tjetër tregimi i të cilit zhvillohet ndër vite.

Në Maqedoni tashmë janë publikuar 10 librat më të dalluar edhe atë:

1. “Murgu që shiti Ferrarin” nga Robin Sharma

2. “Shihemi në maje”, nga Kosta Petrov

3. “Fuqia e nënvetëdijes”, nga Josph Marfi

4 “Alkimisti” nga Paulho Koelho

5. “Shënimet e Lajla Grejs” nga Marija Janevska

6. “Frika”, nga Kosta Petrov

7. “Ndonjëherë vjen fati”, nga Vinka Sazdova

8. “Fushat e egra të daulles”, nga Vinka Sazdova

9. “Kafja jonë e fundit” nga Kosta Petrov.