Në Qendrën e Kulturës në Tetovë organizohet “Koncerti Folklorik” nga Ansambli Kombëtarë i këngëve dhe valleve nga Republika e Shqipërisë i formon Tetovasot.Ky eveniment i madh i folklorit do të mbahet sonte me fillim në orën 21.00.

Për publikun e Tetovës kjo do të jetë një mundësi të ndjekin këtë zhvillim kulturorë me këngë ,valle dhe elemente tjera të folklorit shqiptarë .Tetovasot