7 femijet jetim nga Haraçina e Shkupit sot me shtepi te re.

Femijet mbeten vetem pas ngjarjes qe tronditi trojet tona.

Babai i tyre goditi per vdekje nenen e tyre, ai tani eshte ne burg, ndersa femijet mbeten ne meshire te fatit.

Halil Kastrati mori per siper perkujdesjen dhe sot i gezoi me shtepi te re.