Dje janë regjistruar 879 shkelje të masës për mospërdorim të maskës mbrojtëse.

“Dje (28/29.10.2020) në territorin e Republikës Maqedonisë së Veriut, lidhur me masën për bartjen e maskave mbrojtëse, janë të regjistruar 879 vepra penale”, thonë nga MPB.

Nga MPB u bëjnë thirrje qytetarëve që respektojnë masat dhe protokollet e qeverisë për mbrojtje nga COVID-19