Filloi seanca e Këshillit të Sigurisë të Republikës së Maqedonisë së Veriut në Vila Vodno, në të cilën do të diskutohet për gjendjen aktuale në vend të shkaktuara nga Kovid-19, si dhe për masat dhe aktivitetet e institucioneve përkatëse.