Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi ka deklaruar se thirrja për vauçerët për turizëm vendor është gati dhe i njëjti do të publikohet gjatë javës.

Ai ka thënë se sektori për turizëm gjatë ditës do ta dorëzoj deri tek Odat Ekonomike për t’i dhënë komentet e fundit.

“Pasi të marrim komentet për dy tre ditë do ta publikojmë”, ka thënë Bekteshi, në promovimin e platformës safetravels.gov.mk për implementimin e “Shenja për turizëm të sigurt”.