Sipas të përditshmes zvicerane “Blick”, Vladimir Petkoviç ka nënshkruar me klubin e Ligue 1 , Bordon deri në vitin 2024. Skuadra francize dhe Federata Zvicerane e Futbollit kanë arritur marrëveshje për Vladimir Petkoviçin (57-vjeçar) dhe tani ish selektori i Zvicrës nënshkruan kontratë në skuadrën franceze deri në vitin 2024.

Pasi Otmar Hitzfeld, udhëhoqi ekipin zviceran nga viti 2008 deri në 2014, më pas Vladimir Petkoviç e drejtoj Kombëtaren për shtatë vjet.

“Ishin shtatë vite të mrekullueshme me ekipin kombëtar të Zvicrës”, tha mes tjerash Petkoviç.