Një zjarr sot në mëngjes shpërtheu në një shtëpi në rrugën “Budapesti nr.31” në lagjen Taftalixhe të Shkupit, transmeton MIA.

Nga Brigada e Zjarrfikësve të Qytetit të Shkupit për MEDIAL-n deklaruan se janë duke intervenuar me pesë automjete dhe 10 zjarrfikës. Për zjarrin tek ta është denoncuar në orën tetë.

Tani për tani nuk dihet shkaku për zjarrin.