Ndërsa mbetet edhe pak që numërimi i votave të përfundojë në Shqipëri, PS është forca e parë. Projeksionet e fundit tregojnë se PS aktualisht ka siguruar 73 mandate.
Duke parë këto shifra Rama i ka ftuar të gjithë “për përqafimin e fitores” në orën 18.00, në Sheshin Skënderbej.

Kryeministri Rama në facebook:

Sot në 18.00, në Sheshin Skënderbej, skuadra kampione e patronazhistëve, koordinatorëve, drejtuesve, deputetëve dhe kush të dojë të na bashkohet për përqafimin e fitores.