Tayna është duke shijuar pushimet në Shqipëri.

Pasi ende koncertet nuk kanë të lejuar organizimet, Tayna është duke shijuar kohën e lirë në bregdetin shqiptar prej nga është duke publikuar edhe imazhe, shkruan lajmi.

Reperja shumë e dashur për publikun ka publikuar një seri fotografish së fundmi në profilin e saj në Instagram ku vë në fokus asetet trupore.

Kujtojmë se ajo tashmë ka përfunduar këngën e saj të re të cilën e ka punuar në Zvicër dhe pritet që brenda një kohe të shkurtër ta publikoj.