E veja e Kobe Bryant, Vanessa Bryant ka festuar ditëlindjen e vajzës së saj të parë, Capri, duke publikuar një foto të saj dhe burrit të saj të ndjerë bashë me fëmijën e tyre të posalindur, vitin e kaluar.

Në imazhin emocional, publikoj një foto të fotosesionit të parë të vajzës së saj të vogël.