Gjatë ditës së djkeshme janë lënduar 11 persona në 11 aksidente që kanë ndodhur në Shkup.

Sipas SPB Shkup, janë gjobitur nëntë shoferë që kanë tejkaluar shpejtësinë ndërsa nga komunikacioni janë përjashtuar 15 persona që kanë vozitur pa leje vozitje dhe dyu shoferë në ndikimin e alkoolit. Policia gjithashtu ka përjashtuar nga komunikacionie edhe 12 automjete të paregjistruara, njofton Telegrafi Maqedoni.

janë gjobitur edhe 25 shoferë që kanë përdorur telefonin dhe tetë shoferë që nuk kanë përdorur rripin e sigurisë.

Policia e komunikacionit ka shqiptuar 85 dënime ndërsa automjeti special ‘Karoteci’ nga ngritur 70 automjete.