Ziadin Sela, Kryetari i Aleancës për Shqiptarët uroi fitoren e Lëvizjes Vetëvendosje përmes një statusi në rrjetin social Facebook:

“Shqiptarët në Kosovë sot u përcaktuan për vlerën themelore të demokracisë, NDRYSHIMIN. Urime Vetëvendosje, urime Albin.. Erdhi dita të mbash mbi supet e tua peshën e zhvillimit dhe progresit të Kosovës, të kthesh shpresën.”