Lidhja Europiane për Ndryshim proteston para Qendrës Tregtare “Soravia”. Me këtë rast protestuesit kanë vendosur disa lodra në rrugë. Për protestën LEN ka njoftuar dhe Ministrinë për Punë të Brendshme (MPB) e cila ka ndërmarr të gjitha veprimet për mbajtjen e rendit dhe sigurisë gjatë protestës.