Nga e hëna, 11 dhjetor, do të ndryshojë regjimi i komunikacionit në autostradën A3, në segmentin Prilep – Manastir për shkak të kryerjes së rilevimeve gjeoteknike në rrugë. Regjimi i përkohshëm i komunikacionit do të zhvillohet sipas projektit të miratuar në komunikacion, njoftonjnë nga Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë.

Nga atje u bëjnë thirrje të gjithë përdoruesve të rrugës që të respektojnë sinjalistikën e përkohshme të komunikacionit dhe të përshtaten me kushtet e rrugës.

Regjimi i përkohshëm i qarkullimit është i vlefshëm për 6 muaj, pra deri në përfundimin e punimeve të ndërtimit. Nga LAMM thonë se komunikacioni në vend po zhvillohet pa pengesa dhe në rrugë me lagështi. Komunikacioni jashtë mjediseve urbane po zhvillohet me intensitet të moderuar.