Bashkia e Shkupi i njofton qytetarët se faza e tretë e spërkatjes me aeroplan në Bashkinë e Shkupit ka filluar nga ditë e sotme.

Spërkatja kundër mushkonjave do të bëhet nga dita e sotme dhe gjatë ditës së nesërme në orët e hershme të mëngjesit.

Nëse kushtet e motit nuk janë të volitshme, spërkatja do të ndodh ditën e ardhshme kur do moti do të jetë i përshtatshëm.

Njoftohet bletarët që në kohë t’i ndërmarrin masat e nevojshme që mbrojnë bletët.