Në preskonferencën e sotme të kryetarit të Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov, në pyetje të gazetarëve, se a ëshët i njoftuar me situatën në autobusët e Shkupit, të cilët nuk janë të klimatizuar dhe a do të ndërmerren masa, ai u përgjigj:

PËr fat të keq, marrëveshjen e kam trashëguar si kryetar i Qytetit të Shkupit dhe ajo marrëveshje zgjat pesë vjet, që do të thotë se mbeten edhe dy vjet e gjysmë. Lloji, tipi dhe kualiteti i autobusëve janë zgjedhur nga administrata paraprake e qytetit të Shkupit dhe ne nuk kemi fuqi të bëjmë asgjë – është përgjigjur Shilegov.