Një dramë e vërtetë ka ndodhur në qendrën tregtare “Porta Vllae” në Shkup.

Disa persona të armatosur kanë grabitur një kazino afër rrugës “Aradhat partizane”, të cilët pasi kanë kërcënuar të punësuarit, e kanë marrë qarkullimin ditor brenda kazinos.

Personat e panjohur paratë i kanë futur në qese dhe çanta dhe janë larguar.

Policia e ka konfirmuar rastin dhe thotë se po ndërmarrin masa për kapjen e autorëve.

Pritet që gjatë ditës të dalin edhe detaje të reja në lidhje me këtë rast.