Kuleta në xhepin e pasmë krijon një çrregullim të legenit dhe të ijëve. Kur uleni mbi kuletën tuaj krijon një asimetri dhe çrregullim që shtrembëron legenin

Kjo mund të shkaktojë disa çrregullime në trup, përfshirë këtu dhimbje të përkohshme, axhitacion të nervit të pasmë që mund të shkaktojë parehati dhe mund të shkaktojë dhimbje edhe në këmbë.

Madje edhe nëse drejtoni veturën për 30 minuta mund të shkaktojë dhimbje të madhe. Për këtë arsye preferohet që kuleta të vendoset në xhepin e përparmë