Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe, në pyetjen e gazetarëve në lidhje me orën policore, tha se nëse është e nevojshme ora policore do të zgjatet edhe pas 20 prillit.

“Në varësi të treguesve, nëse ka nevojë, patjetër që po”, tha Filipçe.

Ai edhe njëherë përsëriti se të gjitha vaksinat janë të sigurta dhe të testuara.