Askush nga Stevo Pendarovski nuk kërkoi asgjë nga ky menaxhment i VMRO-DPMNE-së, theksoi nënkryetari dhe deputeti i VMRO-DPMNE-së Aleksandar Nikolloski në konferencën e sotme për media në Kuvend.

“Fatkeqësisht, do të jem pak i drejtpërdrejtë dhe i vrazhdë, por Stevo Pendarovski nuk meriton asgjë ndryshe, këtë nuk do ta them për herë të parë. presidenti i vendit sepse aktivitetet e tij të përditshme përmbajnë ose gjatë ditës takohet disa herë me agjencinë e inteligjencës e cila fatkeqësisht është në varësi të tij. Bëjnë thashetheme apo thashetheme se kush e sheh kë, pi kafe, jeton, nuk jeton, ka probleme martesore, nuk ka probleme martesore etj., ua vendos disa nga kolegët tuaj gazetarë, kryesisht jokorrekte dhe kjo është ajo ditë. zbret në, siç i zihet ditës dhe dërgimit të mesazheve me njëri-tjetrin, palët e treta, thashethemet për të tjerët, palët e treta në krye të njerëzve që përfliten janë politikanë të partisë politike që e mbështeti atë si kandidat për president. , ndoshta për këtë arsye tani nuk ka mbështetje”, tha Nikolloski.

Nikolloski tha se Pendarovski shpif edhe për kryeministrin e mëparshëm Zoran Zaev, i cili dy herë e ka përkrahur si kandidat presidencial, një herë humbi nga Gjorgje Ivanov dhe Dimitar Kovaçevski aktual me fjalë që do të më lejoni të mos i them publikisht sepse janë përtej një niveli i duhur i komunikimit.

“Bëhet fjalë për një person të tillë, një fasadë, një zbrazëti që nuk di gjë tjetër veçse të mashtrojë publikun apo thashethemet, dhe nëse dikush e ka kërkuar një gjë të tillë, ai duhet të thotë se kush ose të thotë se gënjen dhe kështu. ai e mashtron publikun përveç alapaçës klasike, nuk ka asnjë shprehje tjetër”, thotë Nikolloski.