Hekurudhat e Maqedonisë së Veriut njoftojnë se nga 15 i këtij muaji vendoset ofertë tarifore ‘City Star’ për udhëtim në relacionin Shkup-Selanik-Shkup.

Në web-faqen e ndërmarrjes së hekurudhave është theksuar çmimi i biletës varret nga numri i udhëtarëve që udhëtojnë bashkë, por më së shumti pesë të rritur dhe një fëmijë,

Biletat mund të merren në stacionin në Shkup dhe në Selanik.

nëse grupi përbëhet prej pesë personave të rritur, bileta për një udhëtar do të jetë 13.5 euro apo 836 denarë. Në rastin kur grupin e përbëjnë pesë persona të rritur dhe një fëmijë, bileta për një udhëtar është 12.20 euro apo 756 denarë