Ministria për Punë të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit janë regjistruar 170 shkelje të rregullave të trafikut.

Sipas njoftimit të MPB-së, 75 janë për tejkalim të shpejtësisë, 18 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 21 gjoba iu shqiptuan vozitësve të motoçikletave.

Nga ky dikaster njoftojnë edhe për 6 gjoba për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 6 për makina teknikisht të parregullta dhe të paregjistruara dhe 6 të tjera për vozitës fillestar.

MPB apelon shoferët që të respektojnë rregullat e lëvizjes në komunikacion.